Home  /  Boli   /  Află cum poţi să slăbeşti patru kilograme în doar cinci zile

Află cum poţi să slăbeşti patru kilograme în doar cinci zile

Toate femeile îşi doresc o siluetă de invidiat, iar pentru asta sunt în stare să recurgă la tot felul de diete şi cure de slăbit. Este important, însă, ca atunci când alegi o dietă pentru slăbit să ţii cont de faptul că sănătatea este pe primul loc, iar acest lucru ne obligă să alegem alimente sănătoase.

Spre exemplu, cura de slăbire cu mere este uşor de urmat şi are numeroase efecte benefice nu doar asupra siluetei, ci pentru întregul organism. Mărul este un fruct extraodinal despre care se spune că ţine la distanţă atât dentistul cât şi nutriţionistul.

În urma unei diete de cinci zile cu mere, corpul tău va scăpa de toxine, rata metabolică se va îmbunătăţi şi astfel procentul de grăsime corporală va scădea văzând cu ochii.

Merele sunt fructele cele mai indicate în dietele de slăbire deoarece au puţine calorii (un măr mediu conţine aproximativ 80 de calorii), sunt bogate în vitamine şi minerale, conţin multe fibre, scad nivelul coleserolului, ajută digestia, sunt săţioase, taie pofta de dulce şi elimină toxinele din corp.

Pe parcursul celor cinci zile de dietă sunt permise carnea slabă, brânza cu conţinut redus de grăsime şi apa, minimum doi litri pe zi.

Iată cum trebuie integrate merele în dietă pe percursul celor cinci zile:

Prima zi: la micul dejun, prânz şi cină se consuma doar mere (nu mai mult de 1,5 kilograme)

A doua zi: la micul dejun se consuma două mere, la prânz – un măr şi o salată de legume cu două feliuţe de brânză slabă, stropită doar cu zeamă de lămâie, iar la cină – trei mere.

A treia zi: la micul dejun se consumă un măr,  o felie de pâine integrală şi o felie de şuncă slabă de curcan, la prânz – un măr, o salată făcută doar din jumătate de salată verde, trei morcovi raşi şi jumătate de ceapă, iar la cină – trei mere.

A patra zi: la micul dejun se consuma un măr, o felie de şuncă slabă de pui sau curcan şi o felie de pâine integrală, la prânz – un măr, o salată de legume fierte (exclus cartofi) cu 200 gr ton în conservă, în timp ce la cină se consumă trei mere şi un bol cu lapte cu conţinut scăzut de grăsime şi cereale integrale.

A cincea zi: la micul dejun se consuma un măr, un ou fiert şi o felie de pâine integrală, la prânz – un măr şi o salată de crudităţi cu 200 gr de carne de vită sau pui fără pieliţă, cină – trei mere.

Dacă vei respecta în tocmai această dieta sănătoasă vei observa cum kilogramele nedorite dispar, iar silueta începe să prindă formele frumoase de altădată. Acest aspect te va încuraja să ai grijă la alimentaţie şi după ce ai terminat dieta. Odată ce alimentaţia sănătoasă şi mişcarea vor deveni o rutină pentru tine, kilogramele în plus nu vor mai avea nici o şansă.

Call Now Button