Home  /  Uncategorized   /  Bursă anuală de merit pentru copiii defavorizaţi

Bursă anuală de merit pentru copiii defavorizaţi

Îţi imaginezi că poţi urma o carieră în medicină, dar nu ştii cum o să faci faţă financiar? Când îţi doreşti ceva cu adevărat, mereu se va găsi o cale.

ELYTIS Spitale şi Policlinici se bazează pe empatie şi compasiune, iar în acest fel, sprijină excelenţa în medicină şi binele pacientului. Prin Asociaţia ELYTIS 2014, alegem să sprijinim persoanele defavorizate, dar care au un vis măreţ, şi facem front comun cu acţiunea soţilor Nedea, oameni de o nobleţe extraordinară.

De 13 ani, soţii Nedea, profesori de biologie, ajută gratuit copiii din familii defavorizate cu o perioadă de pregătire de 2 ani pentru a se putea înscrie la Universitatea de Medicină şi Farmacie Grigore T. Popa Iaşi.

Programul iniţiat de aceştia se numeşte SAPed (Studii Aprofundate pentru Elevi Defavorizaţi), iar înscrierile pentru ediţia a XIV-a tocmai au început. Elevii selectaţi vor parcurge un program de pregătire GRATUITĂ timp de 2 ani şcolari, în vedera admiterii la studii medicale superioare.

ELYTIS Spitale şi Policlinici lansează bursa anuală de merit pentru copiii defavorizaţi, ce constă în acoperirea cheltuielilor de şcolarizare şi întreţinere pentru trei copii din medii defavorizate care doresc să urmeze calea medicinei. Astfel, se va realiza un concurs de dosare pentru perioada 2024-2025, destinat candidaților care îndeplinesc cerințele acestui proiect.

Nici un vis nu e prea mare!

Pentru informaţii şi înscrieri: prof. Mircea NEDEA 0740.653.21

Call Now Button