Home  /  Laborator analize

Laboratoare analize medicale

Laboratoarele cu care colaborăm pot efectua o gamă largă de analize medicale.

Aceste analize se efectuează în mod gratuit numai pentru pacienţii cu bilet de trimitere de la medicii de familie şi specialişti aflaţi în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sanatate Iaşi, şi numai în limita fondurilor alocate.

La epuizarea fondurilor, pacienţii pot opta pentru înscrierea pe lista de aşteptare sau, similar pacienţilor fără bilet de trimitere, plătesc integral contravaloarea serviciilor medicale.

Dotări laborator analize medicale

Laboratoarele în care se efectuează analizele sunt dotate cu echipamente medicale performante cu specificaţii de top (tehnologii inovative) de la firme prestigioase în domeniu.

Se pot realiza peste 450 de teste de laborator, analize şi investigaţii dintre cele mai complexe oferind siguranţă şi încredere pacienţilor prin acurateţea rezultatelor şi rapiditatea eliberării acestora.

ELYTIS Hospital are misiunea de a menţine calitatea ridicată a serviciilor medicale oferite, prin imbunătăţirea continuă a serviciilor, şi mai ales, printr-o permanenţă comunicare cu pacienţii clinicii, pentru o cât mai bună înţelegere a nevoilor acestora.

Call Now Button