Home  /  Laborator Analize medicale Elytis

Laborator analize medicale Elytis

Reteaua medicală Elytis dispune de propriul laborator de analize şi de 2 puncte de recoltare.

Analizele medicale pot fi efectuate gratuit în baza unui bilet de trimitere de la medicii de familie şi specialişti aflaţi în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănatate, în limita fondurilor alocate. Pancienţii neasiguraţi sau cei care nu au bilet de trimitere pot solicita efectuarea analizelor contra cost. Venim în întampinarea pacienţilor noştri cu pachete de analize special create pentru o evaluare generală a starii de sănatate.

Dotări laborator analize medicale:
Laboratoarele în care se efectuează analizele sunt dotate cu echipamente medicale performante cu specificaţii de top (tehnologii inovative) de la firme prestigioase în domeniu.

Pentru a oferi o gamă cat mai largă de analize medicale, la standarde înalte de calitate, Elytis colaborează şi cu alte laboratoare medicale.
Se pot realiza peste 550 de teste de laborator, analize şi investigaţii dintre cele mai complexe oferind siguranţă şi încredere pacienţilor prin acurateţea rezultatelor şi rapiditatea eliberării acestora.

Rețeaua medicală Elytis are misiunea de a menține calitatea ridicată a serviciilor medicale oferite, prin îmbunătățirea continuă a serviciilor, și mai ales, printr-o permanentă comunicare cu pacienții, pentru o cât mai bună înțelegere a nevoilor acestora.

Punct de recoltare: ELYTIS Laboratory, Str. Gheorghe Săulescu, Nr. 43 A, Iaşi

Program
recoltare
:
Luni – Vineri: 07:30 – 14:00

Punct de recoltare: ELYTIS Laboratory, Str. Stefan cel Mare şi Sfânt, Parter, bl. A1, Târgu Frumos

Program
recoltare
:
Luni – Vineri: 07:30 – 11:30

Call Now Button