Home  /  Decontare CAS

informatii decontare CAS

Drepturile si obligatiile asiguratilor’ button_text=’CLICK AICI!’ link=’https://elytis-hospital.ro/wp-content/uploads/2018/05/Drepturile-si-obligatiile-asiguratilor-22.05.2018.pdf’ target=’_blank’

Informaţii Decontare CAS

ELYTIS Hospital acordă consultaţii şi pe baza biletului de trimitere cu decontare prin Casa de Asigurări de Sănătate. Contractul cu CAS vine în sprijinul pacienţilor ce doresc să beneficieze de servicii integrate oferite de echipa ELYTIS Hospital cu o vastă experienţă în sistemul medical privat. Dotările performante şi experienţa personalului medical sunt garanţia unui diagnostic corect şi rapid, a unui tratament adecvat şi a recuperării de scurtă durată.

Astfel orice pacient care se prezintă la ELYTIS Hospital cu bilet de trimitere pentru servicii medicale sau cu bilet de internare de la medicul de familie sau de la medicul specialist, va putea beneficia de respectivele servicii medicale conform contractului în derulare cu CAS.

Acte necesare pentru acordarea serviciilor medicale:

– Buletin de identitate / Carte de identitate

– Trimitere / recomandare pentru examen de specialitate / de internare de la un medic specialist sau medic de familie aflat în relaţie contractuală cu CAS.

– Dovada calităţii de asigurat (adeverinţă de la locul de muncă, adeverinţă de elev sau student, cupon de pensie sau adeverinţă de asigurat).

Call Now Button