Home  /  Boli   /  Drojdia de bere te ajută să slăbeşti repede şi sănătos

Drojdia de bere te ajută să slăbeşti repede şi sănătos

Puţină lume cunoaşte faptul că drojdia de bere este un aliat puternic împotriva kilogramelor în plus. Aceasta constituie un supliment proteic extrem de util pentru dietele hipocalorice, pentru persoanele care au deficiențe proteice și pentru cele vârstnice.

Drojdia de bere este ideală pentru a suplimenta regimurile persoanelor diabetice, dar și pentru cele care-și doresc să mai dea jos câteva kilograme. În comerț o puteți găsi sub diverse forme, începând de la drojdia pulbere, până la cea solidă mai nou sub formă de comprimate.

Drojdia de bere este foarte bogată în proteine (valoarea sa proteică oscilează între 45-60%), în vitaminele B și minerale (zinc, crom, fier, magneziu, fosfor, seleniu). Integrarea acestui ingredient în viața noastră indică o garanție de viață.

Proprietăţile drojdiei de bere sunt incontestabile: oferă proteine de înaltă calitate, îmbunătățește concentrarea mentală și memoria, reglează nivelul de zahăr din corp, intărește firul de păr și unghiile, luptă împotriva insomniilor si a depresiei, crește imunitatea,  regenerează flora intestinală, imbunătățește calitățile fizice.

Iată cum acționează drojdia de bere asupra organismului:

Drojdia de bere isi mărește volumul în stomac, oferind senzația de sațietate, se digeră ușor și se absoarbe ușor în organism. Totodată, acest ingredient minune îți taie pofta de mâncare, te face să renunți inclusiv la dulciuri. Cu un asemenea aliat vei reuși să slăbești considerabil în doar două-trei săptămâni.

Call Now Button