Home  /  Boli   /  Acest suc reglează tensiunea arterială şi colesterolul din sânge

Acest suc reglează tensiunea arterială şi colesterolul din sânge

Există nenumărate sucuri naturale care aduc foarte multe beneficii corpului tău. Este important ca atunci când faceţi sucuri de fructe şi legume să le combinaţi în mod inteligent şi să utilizaţi un storcator cu presare la rece, pentru a nu distruge ezimele.

Vorbim astăzi despre un suc minune care scade colesterolul şi tensiunea arterială. Tot ce trebuie să faci este să combini un castravete cu 4 tulpini de telina si sucul de la jumatate de lamaie. Va rezulta un suc gustos şi foarte hrănitor, recomandat de foarte mulţi nutritionisti şi medici pentru pacienţii care suferă de boli cardiovasculare.

După cum probabil stiaţi deja, ţelina este o plantă cu numeroase proprietăţi vindecătoare, extrem de bogata în vitamine, enzime şi substanţe aromatice complexe care se asimilează uşor în organism şi contribuie la buna funcţionare a acestuia. Dacă iţi doreşti un suc detoxifiant acesta este perfect, deoarece favorizeaza eliminarea toxinelor şi a substanţelor nefolositoare corpului tău.

Castravetele este bogat în apă şi nutrienţi esenţiali care combat colesterolul şi scad trigliceridele.

De asemenea, lămâia este bogată în vitamina C şi alţi antioxidanţi importanţi, contribuind la anihilarea radicalilor liberi şi stimulând sistemul imunitar. Te ajută să iţi cureţi vasele de sânge şi îţi dă poftă de mâncare.

Specialiştii susţin că acest suc poate să scadă colesterolul cu pana la 8 procente, dacă este consumat în mod regulat. Ţine cont de faptul că nu trebuie să mănânci nimic după ce bei un pahar din această băutură minune, dacă vrei ca ea să aibă efectul scontat.

Call Now Button