Home  /  Boli   /  Stiaţi că pipotele de pui au beneficii însemnate pentru organism?

Stiaţi că pipotele de pui au beneficii însemnate pentru organism?

Există persoane care nu mănâncă organe din diferite motive, însă, unele dintre acestea sunt benefice pentru organism şi nu ar trebui evitate.

Astăzi vă vom prezenta motivele pentru care ar trebui să consumaţi pipote de pui:

Elimină toxinele din organism

În medicina tradiţională pipota ocupă un loc de cinste, pentru ca are proprietatea de a atrage în sine toxinele care cauzează intoxicaţiile alimentare. Astfel, nu este doar un aliment, ci şi un medicament, care spre deosebire de antibiotice nu omoară microflora stomacului şi nu dăunează sănătăţii.

Stimulează creşterea copiilor

După cum bine ştiţi, zincul este un element indispensabil pentru creşterea oaselor la copii, iar acesta se găseşte şi în pipote. De asemenea, zincul întăreşte unghiile şi părul.

Păstrează pielea tânără şi frumoasă

Consumul de pipote accelerează metabolismul datorită conţinutului ridicat de proteine, fapt care previne îmbătrânirea şi apariţia tumorilor. În plus, seleniul din pipote este un element important pentru buna funcţionare a glandei tiroide, mărind astfel longevitatea.

Au un aport important de vitamine

Pipotele conţin cupru, magneziu, fosfor, potasiu şi mangan, precum şi vitamina B9. Prin simplul consum al lor vă veţi umple organismul cu vitamine şi substanţe utile, lucru care va permite organismului să funcţioneze eficient. Pe lângă toate acestea, fierul din acest produs ajută persoanele care suferă de anemie.

Ajută la eliminarea pietrelor la rinichi

Puţine persoane cunosc faptul că stratul de pe pipote constituie un remediu pentru eliminarea pietrelor la rinichi. Acest strat se spală bine, se usucă şi se consumă sub formă de praf.

Este important ca atunci când cumpăraţi pipote să fiţi atenţi la aspectul lor. Acestea trebuie să fie curate şi să lucească. În ceea ce priveşte modul de preparare, acestea pot fi fierte, înăbuşite sau chiar prăjite cu sos barbeque şi verdeaţă.

 

 

 

Call Now Button