Home  /  Boli   /  Această reţetă este minunată pentru organism

Această reţetă este minunată pentru organism

Bogat în betacaroten, dovleacul are proprietăți antiinflamatoare și antioxidante, este anticancerigen și anti-diabetic. De asemenea, acesta are foarte puţine calorii, dar totodată este o sursă bogată de fibre, antioxidanți, minerale, vitamine, fiind recomandat de nutriționiști pentru beneficiile sale incontestabile.

Dovleacul ca atare poate fi mai incomod de consumat, deoarece necesită timp pentru prepararea anumitor mâncăruri, însă sucul de dovleac este mult mai uşor de consumat, reprezentând de asemenea o adevărată minune pentru organism.

Specialiştii susţin că nectarul de dovleac îmbunătăţeşte vederea, reglează nivelul colesterolului şi creşte sistemul imunitar, fiind o sursă seriosă de fibre solubile. Este ideal pentru cei care ţin regim, sunt vegetarieni sau au întoleranţă la lactoză.

Experţii aşteapă un ivestitor dispus să aducă acest suc pe piaţă, mai ales că reţeta este în curs de brevetare la OSIM. Până atunci însă fiecare dintre noi işi poate prepara singur, acasă, acest suc vindecător.

 

Call Now Button