Home  /  Boli   /  Această plantă banală elimină rapid kilogramele în plus

Această plantă banală elimină rapid kilogramele în plus

Pătrunjelul este o plantă aromatică prezentă uneori în anumite mâncăruri, dar căruia nu i se acordă atenţia cuvenită, fiind ignorat în alimentaţie, deşi vine la pachet cu o mulţime de beneficii atât pentru sănătate, cât şi pentru slăbit.

Spre exemplu, sucul de pătrunjel  te poate ajuta să slăbeşti chiar şi până la patru kilograme în decurs de o săptămână.

Iată cum te ajută această legumă să slăbeşti

Pătrunjelul este o plantă cu efect puternic în eliminarea excesului ponderal din greutate, deoarece este încărcat cu multiple vitamine şi minerale esenţiale pentru organism – A, B, C, K, fier şi potasiu.

Este important de reţinut faptul că metoda de slăbit bazată pe patrunjel este foarte sănătoasă, hrănitoare şi nu expune organismul niciunui pericol, aşa cum fac multe diete rapide şi drastice.

Pătrunjelul ne ajută să slăbim astfel: are efect detoxifiant (este diuretic şi elimină toxinele), reduce pofta de mâncare şi combate senzaţia de foame, combate retenţia apei în organism, combate efectul de balonare, menţine echilibrul zahărului în sânge şi combate astfel fluctuaţiile în greutate.

Astfel, pătrunjelul poate fi folosit cu succes în prepararea unui shake miraculos de slăbit, alături de castravete sau ţelină, două alimente care detoxifică organismul, dar şi de ghimbir sau lămâie, care au proprietăţi antiinflamatoare.

Ingredientele de care ai nevoie şi modul de preparare

Ai nevoie de: două ceşti de pătrunjel tocat mărunt, trei linguri de suc de lămâie, un măr tocat mărunt, o tulpină de ţelină, două ceşti de castraveţi tocaţi, de asemenea, mărunt,  1/4 lingura de pudră de ghimbir şi două ceşti de apă plată.

Adaugă toate aceste ingrediente într-un blender şi mixează-le până devin ca un shake. Din aceste cantităţi iese suc cât pentru două porţii. Sucul obţinut se consumă pe parcursul unei zile.

Call Now Button