Home  /  Boli   /  Amestecul care te poate scăpa de durerile de genunchi

Amestecul care te poate scăpa de durerile de genunchi

Odată cu trecerea anilor apar schimbări fizice inevitabile, astfel ca, încep să se instaleze din ce în ce mai multe dureri ale oaselor.

Din păcate, durerile genunchilor sunt o problemă comună. Inflamaţia articulaţiilor sau a muşchilor ne îngreunează considerabil activităţile zilnice. Cu o îngrijire corectă, poţi atenua durerea articulară şi musculară, iar în acest sens alimentaţia joacă un rol extrem de important.

Pentru a evita analgezicele, care fac ca durerea să dispară temporar, poţi încerca o băutură sănătoasă, din produse naturale. Trebuie doar să cumperi câteva ingrediente simple şi să ai un blender la îndemână.

Iată de ce ai nevoie pentru a prepara această reţetă:

Ingrediente

230 de grame de migdale zdrobite, o cană de fulgi de ovăz, 240 de mililitri de apă, o cană cu suc de portocale, două căni cu felii de ananas, o linguriţă de scorţişoară, o linguriţă de miere.

Mod de preparare

Pentru a prepara această băutură, începe să fierbi fulgii de ovăz timp de 10 minute. După ce au fiert, lasă-i să se răcească înainte de a-i combina cu celelalte produse enumerate mai sus, într-un blender.

Această băutură trebuie consumată de două ori pe zi pentru cele mai bune rezultate. Atunci când te trezeşti dimineaţa, bea un pahar pe stomacul gol. Apoi, mai bea un pahar înainte de a merge la somn.

Trebuie să ai răbdare, deoarece durează aproximativ două săptămâni până să începi să vezi efectele. După ce ai consumat această băutură de două ori pe zi timp de 15 zile, durerile musculare şi articulare ar trebui să se amelioreze.

Call Now Button