ELYTIS CARE SRL BACĂU angajează Bioinginer Medical / Asistent medical de radiologie
ELYTIS Hospital angajează medici cu următoarele specialităţi:

Pneumologie Dermatologie Medicină internă Reumatologie Medicină de laborator Oftalmologie Diabet Nefrologie Gastroenterologie Endocrinologie Psihiatrie Pediatrie Cardiologie Neurologie Neurologie pediatrică Radiologie ORL Urologie Biolog Asistent medical generalist

Cerinţe
– Studii superioare de specialitate;
– Aviz de liberă practică medicală, asigurare valabilă;
– Experienţa reprezintă avantaj;
– Cunoştinte operare PC;
– Abilităţi de organizare şi comunicare, spirit de echipă, disponibilitate, responsabilitate, eficienţă.

Responsabilităţi:
– Cunoaşte şi răspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic
– Efectuează examenul clinic al pacientului şi investigaţiile funcţionale specifice
– Stabileşte diagnosticul
– Explică pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie şi oferă instrucţiuni
– Stabileşte împreună cu pacientul următoarele etape de tratament şi vizite la medic
– Completează fişa medicală a pacientului
– Pastrează deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacienţii (telefon, e-mail, etc.)

Aşteptăm CV-ul pe adresele de mail: anamaria.enachescu@elytis-hospital.ro, roxana.paval@elytis-hospital.ro; info@elytis-hospital.ro sau la sediul ELYTIS Hospital din str. Gh. Săulescu, nr. 43A, Iaşi.

 

Mergi la cariere >>>

 

 

Caută doctor

Soia are puternice proprietăţi anti-cancer

05/06/2016

Soia este incontestabil un aliment sănătos, care ar trebui să facă parte din dieta oricărei persoane. În soia se găsesc o mulţime de grăsimi sănătoase, fibre şi proteine. Alimentele care derivă din soia sunt substitute sănătoase pentru produsele de origine animală care conţin colesterol. Soia este bogată în substanţe nutritive sănătoase, cum ar fi vitaminele din grupul B şi acizi graşi Omega 3.

Specialiştii spun că pastăile de soia, folosite pentru obţinerea unor delicatese gustate mai ales de asiatici, tofu sau lapte de soia, au puternice proprietăţi anti-cancer, arată un nou studiu publicat de jurnalul Food Research Internaţional.

De asemenea, specialiştii au descoperit, în contextul testelor de laborator, că peptidele rămase după ce s-a extras din plantă uleiul care intră în compoziţia produsului menţionat au capacitatea de a opri evoluţia cancerului de colon, plămâni şi ficat. Se pare că acestea au un puternic efect inhibitor atunci când se găsesc în concentraţii mari.

În cadrul testelor, peptidele au oprit evoluţia cancerului de colon în proporţie de 73%, în cazul cancerului de ficat evoluţia fiind stopată cu 70%, ceea ce este cu adevărat miraculos. Efectul s-a înregistrat şi în cazul cancerului pulmonar, a cărui progresie a fost inhibată cu 68%.

Conform altor studii acelaşi efect se poate obţine şi cu un compus aflat în pieliţa strugurilor de culoare închisă, resveratrolul, mai ales în cazul cancerului mamar, acţionându-se asupra hormonului numit estrogen.

Call Now Button