Home  /  Boli   /  Scapă de tulburările de somn consumând acest sirop natural

Scapă de tulburările de somn consumând acest sirop natural

Siropul de arţar este folosit ca un îndulcitor, având proprietăţi de îndulcire mai puternice decât zahărul obişnuit. Este important de ştiut că acest sirop nu este destinat consumului de către persoanele diabetice.

În combinaţie cu suc de lămâie, chili şi apă, siropul de arţar poate fi folosit în diete de slăbire. Cei care doresc să-l folosească pentru îndulcirea preparatelor, trebuie să reţină că o jumătate de linguriţă de sirop de arţar înlocuieşte o lingură de zahăr.

Specialiştii susţin că o ceaşcă de ceai sau lapte îndulcit cu sirop de arţar are un efect relaxant şi calmant, ideal pentru combaterea tulburărilor de somn. De asemenea, o linguriţă de sirop de arţar poate fi consumată direct atunci când ne simţim lipsiţi de energie şi obosiţi.

În ciuda tuturor efectelor pozitive ale consumului de sirop de arţar, există şi dezavantaje, cum ar fi cele de ordin ecologic, deoarece transportul tocmai din Canada este poluant pentru mediu. Preţul unei sticle de sirop de arţar îl depăşeşte cu mult pe cel al unui pachet de zahăr.

Call Now Button