Home  /  Boli   /  Forma posteriorului poate semnala probleme de sănătate

Forma posteriorului poate semnala probleme de sănătate

În ziua de astăzi foarte multe persoane, în special femeile, işi doresc un posterior perfect, iar pentru a-l obţine apelează la diferite metode: mişcare, alimentaţie, chirurgie estetică, etc.

Problema este, însă, că mărimea şi forma posteriorului pot spune multe lucruri despre sănătatea unei persoane. Doar mărimea sa poate indica unele condiţii generale de sănătate. De obicei, oamenii tind să creadă că depozitele de grăsime sunt rele pentru sănătate, însă s-ar putea să nu fie o afirmaţie valabilă în toate cazurile.

Iată ce indicii poate oferi forma posteriorului tău în ceea ce priveşte starea de sănătate:

Forma rotundă a posteriorului indică o condiţie de sănătate bună. Această forma arată, de asemenea, o rezervă mică de grăsime în partea superioară a posteriorului. Nu iţi face griji, această grasime este uşor de îndepărtat.

Forma pătrată a posteriorului poate semnala faptul că persoana în cauză face exerciţii, însă nu are un posterior ferm încă, sau poate indica prezenta grăsimii în zona de deasupra posteriorului. Dacă te afli în această situaţie, nu te îngrijora, deoarece exerciţiile simple te pot ajuta să îndepărtezi cu uşurinţă grăsimea nedorită din această zonă şi să tonifiezi muşchii.

Forma de inimă este forma ideală pe care orice femeie şi-o doreşte. Acest tip de posterior este mai mare în partea de jos şi devine din ce în ce mai mic pe măsură ce te uiţi spre talie. Pe cât de atrăgător arată, această forma s-ar putea să indice prezenţa unei acumulări de grăsime în partea superioară a corpului.

Persoanele care au această formă a posteriorului tind să piardă grăsime mai repede decât altele. Această formă se schimbă odată cu vârsta, iar grăsimea se va muta din partea superioară la mijlocul posteriorului. Cel mai bine este să scapi de grasimea suplimentară pe cât de rapid posibil, pentru a evita problemele de sănătate din viitor.

Forma de V – este poate cea mai inestetică formă a posteriorului şi apare cel mai des la persoanele mai în vârstă. Odată cu trecerea anilor, grăsimea din zona posteriorului se mută către alte părti ale corpului din cauza unei concentraţii mici de estrogen. Specialiştii recomandă îndepărtarea grăsimii din corp pentru evitarea acestui lucru.

În această situaţie este indicată începerea unei diete sănătoase şi un regim de exerciţii constant. În acest fel, iţi protejezi inima de grăsimea care provine din alte părţi ale corpului din cauza vârstei. Cu cât începi mai curând să arzi grăsimile, cu atât mai bune vor fi rezultatele obţinute. De asemenea, scad riscurile apariţiei unei boli de inimă pe viitor.

 

Call Now Button