Home  /  Boli   /  Atenţie femei! Purtaţi sutienul potrivit pentru a evita aceste probleme

Atenţie femei! Purtaţi sutienul potrivit pentru a evita aceste probleme

Toate femeile sunt conştiente de faptul că sutienul este menit să susțină pieptul și să îl ridice. Cu toate astea, unele dintre ele nu acordă timpul necesar alegerii unui sutien potrivit.

Studiile recente ne arată faptul că opt din zece femei poartă un sutien care nu li se potrivește în totalitate. Pe lângă faptul că nu le avatanjează așa cum ar trebui, o mărime nepotrivită le poate crea probleme serioase.

Apariţia durerilor de umeri

Există destule femei care se plâng de dureri de umeri şi de semnele inestetice lăsate de bretelele sutienului. Durerile de umeri pot fi cauzate de bretelele mult prea strânse. Greutatea trebuie să stea în circumferinţa sutienului şi nicidecum în bretele.

Bretelele fixe exercită presiune pe umeri şi pe gât, provocând dureri nu doar în aceste zone, ci şi de cap. Aşadar, dacă te confrunţi cu astfel de probleme, circumferinţa sutienului tău este prea largă pentru silueta ta, iar bretelele nu sunt echilibrate.

Lăsarea sânilor

Purtarea unui sutien greşit atrage dupa sine o altă problema destul de grava şi inestetică – lăsarea sânilor. Femeile sunt îngrozite de ideea unor sâni lăsaţi şi puţine dintre ele ştiu că marimea greşită a sutienului este principalul factor. Pentru a-ţi menţine bustul în cea mai bună formă, optează pentru o lenjerie intimă corespunzătoare mărimii tale.

Este indicat să foloseşti un tratament pentru tonifierea sânilor, precum gelul pentru fermitatea sânilor cu proprietăţi emoliente. Folosirea zilnică a acestuia contribuie la menţinerea frumuseţii decolteului. Un alt tratament pentru sâni lăsaţi, care s-a dovedit foarte eficient, este cel pe bază de acid hialuronic. Acidul hialuronic prin proprietăţile sale uimitoare hrăneşte, hidratează, netezeşte şi tonifică pielea.

Apariţia rănilor

Un alt risc la care se expun femeile când aleg un sutien doar după aspect este cel dat de către răni si iritaţii. Dacă sârma sutienului ne deranjează, pot apărea leziuni periculoase în jurul sânilor precum zgârieturi şi vânătăi.

În cazul în care sutienul este confecţionat din materiale supraelastice, creşte riscul apariţiei iritaţiilor, mai ales în sezonul cald. Astfel, este indicat să porţi un sutien din materiale lejere, ce lasă pielea să respire şi în care te simţi confortabil. Încearcă să iţi îngrijeşti cât mai corespunzător zona bustului prin utilizarea de produse speciale.

Call Now Button