Home  /  Uncategorized @ro   /  Calităţile ceaiului din coji de nucă

Calităţile ceaiului din coji de nucă

Unul dintre cele mai eficiente ceaiuri folosite pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine este cel realizat din coji de nucă. Acesta işi aduce aportul pentru subţierea sângelui îngroşat, fiind un remediu şi pentru cei care au probleme cu tusea.

De asemenea, specialiştii recomandă acest ceai pentru persoanele care au parte de o deficienţă de calciu în corp. În această situaţie, este indicat să consumaţi între o jumatate de litru şi un litru din acest tip de lichid.

Cojile de nucă mai pot fi utilizate şi pentru tratamente externe, iar în acest scop se vor aplica frecţii uşoare sau comprese din coaja de nucă verde în zonele care prezintă varice, iar tratamentul acesta va determina îmbunătăţirea circulaţiei sanguine.

Pentru a face un astfel de ceai, trebuie să adăugaţi un pumn de coji de nucă într-un recipient şi să le puneţi la fiert pentru a da în clocot. Ţineţi minte că acest ceai se va consuma cald, nu fierbinte, neîndulcit. Nu este bine să beţi ceaiul fierbinte, deoarece în clipa când sunteţi răciţi lichidul ne usucă mucoasa şi poate produce arsuri la nivelul ei, ceea ce poate duce la favorizarea apariţiei bacteriilor.