Home  /  Boli   /  Află care este cea mai bizară alergie

Află care este cea mai bizară alergie

Există nenumărate tipuri de alergii care provoacă multă suferinţă, însă unele dintre ele sunt de-a dreptul greu de imaginat.

O tânără mama din  Marea Britanie, suferă o adevărată dramă, după ce a descoperit că a dezvoltat o puternică alergie la propriul său copil. Medicii se declară şocaţi de această reacţie a organismului femeii şi susţin că vor încerca tot ceea ce le stă în putere pentru ca femeia să-şi poată ţine în braţe propriul fiu.

Imediat după ce a născut, pielea femeii a fost acoperită de arsuri puternice, de origine necunoscută, iar atunci când a încercat să-şi îmbrăţişeze noul-născut, femeia a simţit dureri atroce în tot corpul fiind nevoită să işi lase copilul în grija asistentelor medicale.

După investigaţii amănunţite medicii au descoperit că proaspata mămică suferă de Pemphigoid Gestationis, o boală extrem de rară a pielii, cauzată de o alergie la propriul copil. Medicii susţin că afecţiunea a fost dezvoltată în timpul sarcinii, iar în lume nu sunt cunoscute decât alte câteva cazuri similare.

În urma unui puternic tratatament cu steroizi şi, la circa o lună după ce a dat naştere, femeia şi-a putut îmbrăţişa fiul. Medicii afirmă însă că problema este una de durată şi că vor face tot ceea ce le stă în putere pentru a îndepărta complet această boală traumatizantă atât din punct de vedere fizic cât şi mai ales din punct de vedere psihologic.

Call Now Button