ELYTIS Hospital 0332.803.793
ELYTIS Tg. Frumos 0332.231.735
ELYTIS Bacău 0334.402.182

Nu doar o îngrijire mai bună, ci o experiență mai bună

Urmărim excelenţa serviciilor, într-un efort de îmbunătăţire permanentă a infrastructurii medicale, a calităţii profesionale, a personalului şi a relaţiei faţă de pacient.

Grija faţă de pacient e ce ne diferenţiază

Experienţa, perseverenţa şi profesionalismul echipei noastre medicale precum şi dorinţa de a rezolva fiecare caz ne impune permanent ca furnizor de top de servicii medicale.

Medicină de specialitate făcută la înalt nivel

Credem într-un sistem de sănătate performant tehnic şi profesional, accesibil, complet ca spectru medical abordat, însufleţit de respect şi dragoste pentru oameni.

Spre excelenţă,
prin competenţă, profesionalism şi dedicaţie

ELYTIS Hospital  are o suprafaţă totală de 4500mp şi beneficiază de personal medical de excepţie, tehnologie şi echipamente medicale de ultimă generaţie. ELYTIS Hospital dispune de echipament medical performant, făcând posibile proceduri complexe. Spitalul include spitalizare de zi, farmacie, săli de tratament şi multe secţii specializate pe diverse domenii.

Toate intervenţiile realizate aici sunt menite să asigure o cât mai bună calitate a vieţii pacientului şi persoanelor apropiate acestuia,  în paralel cu tratamentele active curative.  Întreg personalul clinic este instruit în modele de comunicare empatică şi suport emoţional şi poate construi o relaţie terapeutică eficientă cu pacientul şi familia acestuia.

a
40
Specialităţi medicale
a
257
Servicii Medicale
a
120
Doctori
a
100000
Pacienţi

Pachete de servicii
speciale pentru companii

Special gândite pentru pacienţii noştri, pachetele ELYTIS vă ajută să obţineţi mai mult investind mai puţin. Fiecare pachet de analize este însoţit de un consult de specialitate iar doctorii noştri vor asigura un diagnostic complet şi un plan de tratament. La noi vei avea parte de toată grija pe care o meriţi!

Echipa medicală

Ultimele noutăţi

Call Now Button