Home  /  Obstetrică – Ginecologie

Obstetrică – Ginecologie

Această ramură a medicinei se ocupă, pe de o parte, cu fiziologia şi tratarea afecţiunilor aparatului genital feminin şi, pe de alta, cu fiziologia şi patologia sarcinii şi a naşterii. Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul de a preveni o serie de afecţiuni, unele dintre ele deosebit de grave. De asemenea, în cazul observării oricăror modificări ale aparatului genital se impune un consult de specialitate de urgenţă. La ELYTIS Hospital veţi găsi o echipă alcătuită din medici cu înaltă pregătire profesională, care tratează cu maximă responsabilitate sănătatea dumneavoastră. În completare, echipamente ultra-performante care ajută la un diagnostic corect.

Consultă acum un ginecolog!

Nu aşteptaţi să apară probleme de sănătate pentru a discuta cu doctorul ginecolog. Fiecare femeie trebuie să meargă de cel puţin două ori pe an la un control ginecologic pentru a depista din timp potenţialele afecţiuni de care suferă. Fie că te-ai decis să rămâi însărcinată în următoarele luni, sau ai simptome ale unei boli şi nu ştii despre ce e vorba, un control la medicul specialist este mai mult decât recomandat! Învinge-ţi teama de halatele albe şi profită de experienţa specialiştilor noştri.

Cabinetul de Obstetrică – Ginecologie asigură diverse servicii medicale de specialitate precum consultaţii şi tratamentul afecţiunilor în domeniul ginecologiei, diagnosticul şi supravegherea evoluţiei sarcinei, inclusiv asistenţa la naştere, diagnosticul şi tratamentul sterilităţii – întreruperea sarcinei prin aspiraţie, chiuretaj-contracepţie, implantare sterilet, depistarea precoce a cancerului genital, biopsie col, uter, extirpare polipi, electrocauterizare col uterin, intervenţii chirurgicale, examen secreţie vaginală şi altele.

Serviciile oferite de Departamentul Obstetrică – Ginecologie:

– Consultaţie/control MEDIC PRIMAR

– Consultaţie/control MEDIC SPECIALIST

– Control după intervenţii chirurgicale

– Ecografie abdominală

– ECO sarcină (control de rutină)

– ECO sarcină 18-22 săptămâni

– Recoltare citologie

– Examen citologic Babeş-Papanicolau

– Examen bacteriologic

– Videocolposcopie

– Histeroscopie

– Electrocauterizare col

– Montare sterilet

– Extracţie sterilet

Întreruperi de sarcină:

Femeile cărora li se confirmă sarcina intrauterin şi nu doresc să o pastreze, pot beneficia de întreruperea sarcinii la cerere. În Romania, legea prevede ca întreruperea sarcinii la cerere să aibă loc până în a 12-a săptămână de sarcină, după această dată ea fiind ilegală. Avortul la cerere se poate realiza doar medicamentos.

Avortul medicamentos nu necesită anestezie, dar se poate realiza doar în primele 7 săptămâni de sarcină (3 săptămâni întârziere a menstruaţiei), după această dată rata de eşec fiind mare. Acesta se poate realiza la domiciliu după o discuţie iniţială cu medicul ginecolog şi ecografie.

Riscuri:
– avort incomplet urmat de aspiraţie
– sângerare masivă
– infecţie

Doctorii noştri

Dr-Andreea-HAMZA

Specialitate OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE – medic specialist Sudii complementare Ultrasonografie obstetricală și...

Dr. Andreea HAMZA

Dr-Anda-Ioana-PRISTAVU

Specialitate OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE – medic specialist

Dr. Anda Ioana PRISTAVU

medic

Specialitate OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE – medic specialist

Dr. Mara MURĂRAŞU-CATANĂ

Serviciu Preț
Serviciu 1 Preț 1
Serviciu 2 Preț 2
  • Solicită acum o programare prin intermediul formularului de mai jos.

    Un reprezentant Elytis te va contacta telefonic și te va ajuta să stabilești o programare la medicul și la specialitatea dorite.

  • DD dot MM dot YYYY
  • :
Call Now Button