Home  /  Chirurgie Oro-Maxilo-Facială

Chirurgie Oro-Maxilo-Facială 

Chirurgia oro-maxilo-facială este acea diviziune a medicinii dentare care se ocupă de toate afecţiunile cavităţii orale ce au nevoie de tratament chirurgical. Este o ramură medicală complexă care îmbină chirurgia estetică (corectarea surplusurilor ţesuturilor şi anomaliilor dento-maxilare) şi chirurgia oncologică (extirparea tumorilor intraorale, îndepărtarea chisturilor).

Medicii chirurgi din cadrul ELYTIS Hospital se ocupă de diagnoza şi efectuarea procedurilor chirurgicale de la nivelul feţei, gurii, dinţilor şi articulaţiilor şi de monitorizarea pacienţilor în perioada de recuperare.

Chirurgie plastică, reconstructivă şi estetică

Indiferent dacă ai suferit un traumatism, o arsură severă, dacă ai o malformaţie congenitală sau ai fost operată pentru cancer de sân, a trăi cu un defect la nivelul feţei, sânului sau corpului poate crea răni atât fizice, cât şi psihice. Chirurgia reconstructivă îţi va reda încrederea în sine şi îţi va îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii.

Medicii noştri chirurgi specializaţi în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă folosesc cele mai moderne tehnici chirurgicale şi oferă un spectru larg de intervenţii de chirurgie reconstructivă şi estetică atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Chirurgia reconstructivă – îţi redă încrederea în viaţă

Chirurgia reconstructivă înseamnă repararea, reconstrucţia şi înlocuirea defectelor fizice de formă şi funcţie la nivelul pielii, sistemului musculoscheletic, structurilor cranio-maxilo-faciale, mâinii, membrelor superioare şi inferioare, sânilor şi trunchiului.

Doctorii noştri

Dr-Gabriel-MELIAN

Specialitate CHIRURGIE ORO-MAXILO-FACIALĂ – medic primar

Dr. Gabriel MELIAN

medic

Specialitate CHIRURGIE ORO-MAXILO-FACIALĂ – medic specialist

Dr. Emanuel ANTI

Nicu-ONICA

Specialitate CHIRURGIE ORO-MAXILO-FACIALĂ – medic specialist

Dr. Neculai ONICA

Serviciu Preț
Serviciu 1 Preț 1
Serviciu 2 Preț 2
  • Solicită acum o programare prin intermediul formularului de mai jos.

    Un reprezentant Elytis te va contacta telefonic și te va ajuta să stabilești o programare la medicul și la specialitatea dorite.

  • DD dot MM dot YYYY
  • :
Call Now Button