ELYTIS CARE SRL BACĂU angajează Bioinginer Medical / Asistent medical de radiologie
ELYTIS Hospital angajează medici cu următoarele specialităţi:

Pneumologie Dermatologie Medicină internă Reumatologie Medicină de laborator Oftalmologie Diabet Nefrologie Gastroenterologie Endocrinologie Psihiatrie Pediatrie Cardiologie Neurologie Neurologie pediatrică Radiologie ORL Urologie Biolog Asistent medical generalist

Cerinţe
– Studii superioare de specialitate;
– Aviz de liberă practică medicală, asigurare valabilă;
– Experienţa reprezintă avantaj;
– Cunoştinte operare PC;
– Abilităţi de organizare şi comunicare, spirit de echipă, disponibilitate, responsabilitate, eficienţă.

Responsabilităţi:
– Cunoaşte şi răspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic
– Efectuează examenul clinic al pacientului şi investigaţiile funcţionale specifice
– Stabileşte diagnosticul
– Explică pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie şi oferă instrucţiuni
– Stabileşte împreună cu pacientul următoarele etape de tratament şi vizite la medic
– Completează fişa medicală a pacientului
– Pastrează deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacienţii (telefon, e-mail, etc.)

Aşteptăm CV-ul pe adresele de mail: anamaria.enachescu@elytis-hospital.ro, roxana.paval@elytis-hospital.ro; info@elytis-hospital.ro sau la sediul ELYTIS Hospital din str. Gh. Săulescu, nr. 43A, Iaşi.

 

Mergi la cariere >>>

 

 

Caută doctor

Chirurgie estetică

Chirurgia estetică

Chirurgia estetică este soluţia la care putem apela atunci când aspectul nostru exterior este în dezacord cu imaginea pe care o avem despre noi înşine sau cu standardele impuse de societate.
Intervenţiile estetice pot reda încrederea în sine, având un impact, uneori suprinzător, atât asupra pacientului cât şi asupra anturajului acestuia.
Pentru ca rezultatele chirurgiei să coincidă cu dorinţa pacientului, este esenţială respectarea unor principii verificate în timp.

Sunt necesare mai multe consultaţii pâna în ziua intervenţiei. În urma acestor consultaţii, pacientul şi chirurgul se pun de acord, astfel încât înaintea intervenţiei, chirurgul să fie convins că a înţeles pe deplin aşteptările pacientului, iar pacientul, că a înţeles şi acceptă limitele şi riscurile chirurgiei.
În acest scop, cu ocazia primei consultaţii, este de dorit ca pacientul să îşi exprime clar dorinţele şi să răspundă cu sinceritate întrebărilor puse de către chirurg cu privire la rezultatul aşteptat al intervenţiei, precum şi asupra tuturor problemelor de sănătate trecute şi prezente.

Cu aceasta ocazie, chirurgul expune pacientului paleta de soluţii, împreună cu o sumară prezentare a fiecăreia dintre ele, cu avantajele şi dezavantajele lor. Pentru o mai bună înţelegere, chirurgul poate prezenta un portofoliu de rezultate care să ilustreze realist posibilităţile şi limitele diverselor tehnici. La sfârşitul acestei consultaţii se decide fezabilitatea intervenţiei şi se optează pentru câteva dintre tehnicile trecute în revistă. Pacientul are timp să îşi cristalizeze opţiunile şi eventual să se documenteze (internet, cărţi, reviste, anturaj etc.).

CHIRURGIA ESTETICĂ A SÂNULUI
AUGMENTAREA SAU MĂRIREA DE VOLUM A SÂNULUI
MASTOPEXIA (RIDICAREA SÂNULUI)
RECONSTRUCŢIA MAMARĂ DUPA MASTECTOMIE (amputaţia totală sau parţială a sânului).
LIPOSUCŢIA, LIPOABSORBŢIA, LIPOSCULPTURA
CHIRURGIA ESTETICĂ A NASULUI (RINOPLASTIA)
ABDOMINOPLASTIA
TRANSFERUL DE GRĂSIME PROPRIE
MĂRIREA FESELOR
Call Now Button