Home  /  Cardiologie

Cardiologia

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Spitalul ELYTIS Hospital este specializat în prevenţia, diagnosticul şi tratamentul bolilor cardiovasculare. Oferim servicii medicale complete în cadrul departamentelor noastre de cardiologie generală şi cardiologie intervenţională.

 

Cardiologia intervenţională

Cardiologia interventionala reprezinta o ramura a cardiologiei prin care se pot trata o serie de boli ale inimii cu ajutorul unor instrumente, catetere, introduse prin abord minim invaziv, percutan.

Prin intermediul unor catetere introduse in sistemul arterial se pot trata in mod minim invaziv multe afectiuni cardiace, ca alternativa la chirurgia cardiaca.

Cele mai importante avantaje ale cardiologiei interventionale sunt minimizarea cicatricilor, a durerii, a perioadei lungi de recuperare asociate unei eventuale interventii chirurgicale majore.

Doctorii noştri

Dr.-Daniela-CRISU

Specialitate CARDIOLOGIE – medic primar Sudii complementare Echocardiografie transesofagiană (specială)...

Dr. Daniela CRIŞU

Dr.-Viviana-AURSULESEI

Specialitate CARDIOLOGIE – medic primar MEDICINA INTERNĂ – medic primar...

Conf. univ. dr. Viviana ONOFREI

Dr-Dragos-MARCU

Specialitate CARDIOLOGIE – medic specialist Titluri deţinute Asistent Universitar

Dr. Dragoş MARCU

Serviciu Preț
Serviciu 1 Preț 1
Serviciu 2 Preț 2
  • Solicită acum o programare prin intermediul formularului de mai jos.

    Un reprezentant Elytis te va contacta telefonic și te va ajuta să stabilești o programare la medicul și la specialitatea dorite.

  • DD dot MM dot YYYY
  • :
Call Now Button