Medicina reglării fiziologice poate trata cu succes bolile ginecologice
Bolile ginecologice sunt aproape imposibil de evitat. Cel puţin o dată în viaţă o femeie poate să contacteze o astfel de boală. Netratarea promptă a acestora poate să ducă la complicaţii foarte urâte, puntând să se ajungă până la infertilitate. Una dintre metodele inovative de tratament este şi cea a Medicinii Reglării Fiziologice, care îmbină terapiile occidentale cu cele alternative.
Medicina reglării fizilogice are scopul de a readuce organismul bolnav la funcţionarea de dinainte de boală. Este cunoscut faptul că responsabile de buna funcţionare a organismului uman sunt sistemul imunitar, cel endocrin, nervos, dar şi sistemul de asimilaţie şi de excreţie, care interacționează pentru buna desfăşurare a reacţiilor biologice normale şi menţinerea vieţii şi a sănătăţii.
În majoritatea cazurilor, aceste mici abateri de la normal nu pot fi identificate nici prin teste de sânge şi nici prin alte tehnologii de investigaţie. De foarte multe ori se întâmplă ca anumiţi pacienţi să aibă analizele perfecte şi totuşi să acuze o anumită suferinţă. În cazul patologiilor ginecologice, specialiştii medicinii reglării fiziologice au detectat mici variaţii ale nivelurilor hormonale, precum şi ale nivelului factorilor imunitari în apariţia maladiilor feminine, deviaţii care pot fi reglate acum prin adoptarea unei terapii specifice, în funcţie de diagnostic.
Medicina reglării fiziologice poate trata bolile pelvine
Medicina reglării fiziologice pot trata o întreagă serie de patologii feminine, printre care menstruaţiile prelungite şi cele dureroase, sindromul premenstrual şi intermenstrual, hipofertilitatea sau chiar infertilitatea, sindromul ovarelor micropolichistice, manifestările de dezechilibru în premenopauza şi simptomatologia menopauzei.
Pe langă toate acestea, medicina reglării fiziologice da rezultate foarte bune şi în tratarea altor afecţiuni, precum: bolile inflamatorii pelvine, dezechilibrele hormonale, disfuncţiile sexuale, premenopauza şi menopauza (unde reglarea fiziologică este ,,cheia” tratamentului), afecţiunile neoplazice (tratament complementar pentru refacerea echilibrului imunitar), precum şi alte patologii, tratamentul fiind personalizat.
Dacă toate acestea nu erau de ajuns, aflaţi că medicina reglării fiziologice aduce beneficii în regenerarea organismului feminin prin terapii de detoxifiere şi regenerare celulară. Homeomezoterapia (mezoterapia cu produse homeopate) poate îmbunătăţi calitatea pielii feţei, a gâtului şi a mâinilor, dar poate şi îndepărta adipozităţi localizate.
Medicina reglării fiziologice este cu adevărat importantă în tratarea bolilor ginecologice şi nu numai. De-a lungul anilor această ramură a medicinei a fost perfecţionată, rezultatele sale fiind din ce în ce mai promiţătoare.