ELYTIS CARE SRL BACĂU angajează Bioinginer Medical / Asistent medical de radiologie
ELYTIS Hospital angajează medici cu următoarele specialităţi:

Pneumologie Dermatologie Medicină internă Reumatologie Medicină de laborator Oftalmologie Diabet Nefrologie Gastroenterologie Endocrinologie Psihiatrie Pediatrie Cardiologie Neurologie Neurologie pediatrică Radiologie ORL Urologie Biolog Asistent medical generalist

Cerinţe
– Studii superioare de specialitate;
– Aviz de liberă practică medicală, asigurare valabilă;
– Experienţa reprezintă avantaj;
– Cunoştinte operare PC;
– Abilităţi de organizare şi comunicare, spirit de echipă, disponibilitate, responsabilitate, eficienţă.

Responsabilităţi:
– Cunoaşte şi răspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic
– Efectuează examenul clinic al pacientului şi investigaţiile funcţionale specifice
– Stabileşte diagnosticul
– Explică pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie şi oferă instrucţiuni
– Stabileşte împreună cu pacientul următoarele etape de tratament şi vizite la medic
– Completează fişa medicală a pacientului
– Pastrează deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacienţii (telefon, e-mail, etc.)

Aşteptăm CV-ul pe adresele de mail: anamaria.enachescu@elytis-hospital.ro, roxana.paval@elytis-hospital.ro; info@elytis-hospital.ro sau la sediul ELYTIS Hospital din str. Gh. Săulescu, nr. 43A, Iaşi.

 

Mergi la cariere >>>

 

 

Caută doctor

Medicină internă

Medicină internă

Medicina internă este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne. Împreună cu chirurgia, este una dintre cele mai importante şi mai vaste ramuri ale medicinii. În practică, un medic internist însă, este confruntat cu simptome şi boli din toata gama medicinii – de la dermatologie până la neurologie.

Scopul medicului internist este de a conduce o anchetă (anamneză), de a aduna indicii ce se prezintă sub formă de simptome care intereseaza diverse organe. Stabilind legături între aceste simptome, judecata medicului internist duce la stabilirea unui diagnostic. O parte a pacienţilor care ni se adresează suferă de mai multe afecţiuni şi necesită tratamente multiple. Prin adresarea în serviciul de interne pacientul poate evita excesul de consulturi medicale care pot sa nu fie necesare. Medicul internist este cel care analizează aceste situaţii şi decide care afecţiune necesită şi un consult sau un tratament supraspecializat. De asemenea poate coordona schemele terapeutice astfel încât să nu apară interacţiuni medicamentoase sau reacţii adverse ale medicamentelor administrate.

Principalele boli tratate si diagnosticate de catre medicina interna sunt cele cardiovasculare, pulmonare, hepato-biliare, de tub digestiv, renale, osteo-articulare, boli de sânge, boli de sistem, boli endocrine, de nutriţie şi metabolism. Medicii de familie sau generalişti obişnuiesc să trimită la internist pacienţii cu mai multe afecţiuni concomitente sau pe cei cu simptome neclare, vagi, greu de încadrat.

În cazul în care apare o situaţie mai specială, o afecţiune mai deosebită, medicul internist trimite bolnavul la un specialist: cardiolog, pneumolog, gastroenterolog, nefrolog, reumatolog, hematolog, oncolog, etc.

Call Now Button