Home  /  Nutriţie   /  Consumul de migdale reprezintă un atu pentru viitoarele mămici

Consumul de migdale reprezintă un atu pentru viitoarele mămici

Migdalele au calităţi dovedite şi confirmate de către nutriţionişti. Toată lumea ar trebui să includă în alimentaţie, măcar ocazional consumul de migdale.

Femeile însărcinate au frecvent stări de greaţă de dimineaţă şi pentru ele există mai multe remedii care le pot îmbunătăţi considerabil starea. Unul dintre cele mai simple este consumul de migdale.

De ce este bine să mâncăm migdale

Indicat este ca seara să puneţi aproximativ zece migdale întregi, crude, nesărate, într-un bol sau un pahar. Turnaţi, apoi, apă la temperatura camerei peste ele, acoperiţi-le şi lăsaţi-le la înmuiat peste noapte. Dimineaţa după ce v-aţi făcut toaleta, decojiţi migdalele şi mâncaţi-le pe stomacul gol.

Aceste migdale, în afară de faptul că liniştesc stomacul şi dau bună dispoziţie, sunt o sursă excelentă de calciu şi oferă corpului o proteină de foarte bună calitate – viitoarele mămici au nevoie de amândouă.

 

Call Now Button