Home  /  Boli   /  Alimentul despre care nu credeai vreodată că poate fi inclus într-o dietă

Alimentul despre care nu credeai vreodată că poate fi inclus într-o dietă

De ani de zile oamenii încearcă să găsească o dietă minune, cu ajutorul căreia să slăbească şi să ajungă la o siluetă perfectă. Este greu de crezut că se va găsi dieta perfectă, având în vedere că fiecare dintre noi avem metabolisme diferite, însă există diete care funcţionează excelent în multe cazuri.

Ca de obicei, partea cea mai puțin plăcută atunci când ții o dietă este, evident, meniul. Fără doar și poate, trebuie să renunți la preparate precum pizza sau alte produse de tip fast-food.

Contrar acestor aspecte, un bucătar italian, proprietar al restaurantului Ribalta din New York, a găsit totuși o soluție cu totul atipică – dieta cu pizza. Acesta susține că ar fi slăbit 45 de kilograme în cinci luni, consumând doar pizza, preparată după o rețetă specială.

Bucatarul, pe nume Pasquale, a devenit o celebritate în New York promovând această dietă.

Iată care este secretul acestuia:

Celebrul bucatar susţine că secretul acestei diete este aluatul de pizza. Pentru a-l prepara, ai nevoie de drojdie de bere, făină măcinată fin, apă și sare de mare. Se lasă să fermenteze 36 de ore, nu doar 6 sau 8 ore, cum se întâmplă la alte restaurante.

Pasquale susţine că explicația este una foarte simplă, deoarece procesul îndelungat va elimina o mare parte din zahăr, lăsând doar carbohidrați complecși care sunt mult mai ușor de digerat și mențin senzația de sațietate mai mult timp.

Dieta miracol constă într-o pizza pe zi (550/570 de calorii), legume și fructe, meniul fiind completat de exerciții fizice.

Call Now Button