Home  /  Boli   /  Află ce pot să conţină alimentele pe care le consumăm cel mai des

Află ce pot să conţină alimentele pe care le consumăm cel mai des

În ultimii ani am observat o creştere alarmantă a persoanelor cu probleme grave de sănătate, astfel că, ne întrebăm de ce cancerul a lovit şi a băgat în mormânt milioane de oameni în ultimii ani, de ce obezitatea transformă în monştri oameni normali și de ce alimentele pe care le cumpărăm nu mai au gust.

Americanul Cary McNeal a scris o carte în care sunt dezvăluite ingrediente „bombă” care sunt utilizate în alimentele de baza cumpărate de milioane de oameni.

Fructele

Potrivit unui studiu, 90% dintre piersicile, merele, nectarinele sau căpşunile testate conţineau pesticide, chiar şi după spălarea sau îndepărtarea cojii.

Carnea de pui

Spre exemplu, 70% dintre puii crescuţi pentru consumul uman din Statele Unite conţin un aditiv alimentar aprobat de FDA – (Food and Drug Administration, Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor) pe bază de arsenic.

Acesta este adăugat ca un antibiotic în alimentaţia păsărilor. În plus, găinaţul acestora (care conţine, de asemenea, arsenic) este folosit ca îngrăşământ pe terenurile pe care se cultiva hrana pentru respectivele păsări.

Pâinea

Gustoasa pâinea, care se topeşte parcă atunci când o bagi în gură, este aşa pentru ca unii producători folosesc sulfat de amoniu (E517) care face drojdia sa crească. Pentru cei care nu stiau, sulfatul de amoniu mai este folosit la îngrăşăminte, la stingerea incendiilor şi la fabricarea bombelor.

Zahărul alb

Puţină lume ştie faptul că pentru albirea zahărului atât de popular se folosesc cărbuni din oase de vită. Procesul a fost patentat pentru prima dată în 1812.

Call Now Button