Home  /  Boli   /  Acest tip de ulei ne protejează de apariţia ridurilor

Acest tip de ulei ne protejează de apariţia ridurilor

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au căutat metode pentru a încetini îmbătrânirea. Există multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru a încetini acest proces natural, însă unele dintre ele sunt la îndemâna tuturor.

Spre exemplu, dacă este aplicat pe faţă, uleiul de ricin păstrează pielea hidratată, iar riscul de a se usca se reduce în mod considerabil. O piele hidratată şi catifelată este de două ori mai tânără şi mai frumoasă.

Acest tip de ulei are capacitatea de a îmbunătăţi circulaţia sângelui, iar astfel, pielea primeşte mai mult oxigen şi mai mulţi nutrienţi,ceea ce previne apariţia semnelor îmbătrânirii premature.

De asemenea, dacă foloseşti ulei de ricin cald vei beneficia de antioxidanţii din compoziţia lui, care au rolul de a combate efectele negative are radicalilor liberi. Specialiştii susţin că aceste molecule duc la îmbătrânirea prematură a pielii, mai exact la apariţia ridurilor şi a petelor maronii.

Pentru tratarea ridurilor, înainte de culcare trebuie să masezi zona din jurul ochilor cu o cantitate mică de ulei de ricin, care se lasă să acţioneze peste noapte. După trezire,zona respectivă se spală cu apă din abundenţă. Procedeul se repetă timp de mai multe zile pentru obţinerea unor rezultate eficiente.

Pe lângă efectele benefice pe care le are asupra ridurilor, uleiul de ricin diminuează şi cearcănele,iar pielea va căpăta un aspect mai tânăr,de-a lungul timpului.

 

Call Now Button