Caută doctor

Abonamente Companii

abonamente_companii

Abonamente medicale pentru salariaţi

Noul cod al muncii prevede ca orice persoană care doreşte să se angajeze într-un loc de muncă trebuie să aibă obligatoriu, în dosarul care se depune la Inspectoratul Teritorial de Muncă şi o Fişă de aptitudine care cuprinde examenul medical efectuat de un medic de medicina muncii.

 

Controlul medical periodic include:

– înregistrarea evenimentelor medicale care s-au petrecut în intervalul de la examenul medical în vederea angajării, sau la ultimul control medical periodic până în momentul controlului medical respectiv

– examenul clinic efectuat de medicul specialist de medicina muncii

– examene clinice şi paraclinice complementare, diferenţiate în funcţie de vârstă, sex, stare de sănătate.

 

Obligaţia angajatorului este de a completa pentru fiecare angajat

– Fişa de solicitare pentru angajare / pentru controlul periodic;

– Fişa de expunere la riscuri profesionale (angajare / control periodic).

– Monitorizarea stării de sănătate a personalului expus la riscuri profesionale

Orice angajat cu aptitudine condiţionată sau inapt temporar va intra într-un program de supraveghere specială, în care medicul de medicina muncii va urma evoluţia afecţiunii depistate până la vindecarea / stabilizarea ei, legătura cu medicul de familie sau medicul specialist fiind în această etapă deosebit de importantă.

Medicul de medicina muncii va prezenta angajatorului un raport scris cu privire la situaţia stării de sănătate a angajaţilor în relaţie cu condiţiile de muncă şi riscurile profesionale.

ELYTIS Hospital vine în întâmpinarea companiei dumneavoastră cu servicii de Medicina Muncii care includ Abonamente PERSONALIZATE în funcţie de nevoile personalului. Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi la info@elytis-hospital.ro.

image description

Call Now Button