Home  /  Nutriţie   /  Află care este sarea cu cele mai mari calităţi pentru organism

Află care este sarea cu cele mai mari calităţi pentru organism

Sarea de Himalaya este o sare pură, obţinută prin extracţie manuală din mină, şi este considerată cea mai pură formă de sare disponibilă. Cristalele de sare au o gamă variată de culori începând de la alb pur până la diferite nuanţe de roz, până la roşu închis, datorită conţinutului bogat în minerale şi fier.

Această sare conţine nu mai puţin de 84 de minerale pe care le regăsim şi în organismul uman, printre care magneziul, calciul ori fierul.

Specialiştii susţin că structura celulară a acestui tip de sare are o puternică încărcătură energetică, ce poate echilibra persoanele anxioase sau care se confruntă cu stresul. Specialiştii recomandă achiziţionarea unei lămpi din sare de Himalaya pe care să o ţii în camera în care dormi.

Sarea de Himalaya are următoarele calităţi pentru organismul uman: îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, detoxifică organismul, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, reglează tensiunea arterială, întăreşte sistemul osos, previne deshidratarea, previne crampele musculare, creşte apetitul sexual, îmbunătăţeşte calitatea somnului, echilibrează pH-ul la nivel celular, ajută aparatul respirator să funcţioneze optim.

 

 

Call Now Button