Home  /  Nutriţie   /  Cele cinci alimente care iţi oferă un ten de invidiat
a

Cele cinci alimente care iţi oferă un ten de invidiat

Cele mai multe persoane aleargă astăzi după creme şi felurite tratamente pentru a avea un ten perfect, ignorând alimentaţia zilnică care este extrem de importantă în ceea ce priveşte frumuseţea pielii.

Cele mai multe probleme ale pielii provin de la toxicitatea care există în corp, astfel anumite alimentele ajută la menţinerea pielii sănătoase şi au abilitatea de a curată corpul.

Morcovii

Morcovii conţin mulţi antioxidanţi care previn acţiunea radicalilor liberi. Sunt de asemenea o sursă foarte importantă de vitamina A, care ajută la la dezvoltarea şi întreţinerea celulelor pielii şi ofera un ten sănătos.

Merele

Dacă mâncaţi un măr în fiecare zi, poate că nu ţineţi mereu doctorul la distanţă, dar antioxidanţii acestora ajută la minimizarea celulelor, a ţesutului afectat, previn apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii.

Castraveţii

Consumaţi castraveţi pentru proprietăţile lor antiinflamatoare şi pentru a menţine o piele super hidratată, astfel încât să aveţi mereu un ten sănătos.

Ananasul

Ananasul se află printre cele mai indicate fructe în ceea ce priveşte un ten sănătos. Acest fruct conţine un procent foarte ridicat de antioxidanţi din vitamina C, ajută la menţinerea elasticităţii pielii şi îmbunătăţeşte hidratarea tenului.

Pătrunjelul

Deşi este privit mai mult ca un condiment, pătrunjelul ajută la eliminarea toxinelor, are un puternic efect nutritional şi conţine foarte mulţi radicali liberi care ajută antioxidanţii.

 

Call Now Button