Home  /  Nutriţie   /  Efectele mai puţin cunoscute ale consumului de bere

Efectele mai puţin cunoscute ale consumului de bere

Berea este una dintre băuturile cele mai consumate din întreaga lume. Bărbaţii o preferă, dar unii nu cunosc încă rezultatele ultimelor cercetări care indică faptul că această băutură îi poate ajuta să obţină performanţe mai bune în dormitor.

Protrivit cercetătorilor, berea are capacitatea de a spori performanţele sexuale ale unui bărbat, mai ales că fitoestrogenii din această băutură pot să întârzie ejacularea prematură.

De aceea, trebuie să ţineţi cont de faptul că berea neagră conţine mai mult fier decât celalalte tipuri, aşa că ea poate majora nivelul celulelor roşii din sânge şi circulaţia în general, rezultând erecţii mai uşoare şi mai dese, spun experţii.

Un studiu finalizat în 2014, arată faptul că această băutură poate creşte rezistenţa. În contextul cercetării, bărbaţii care au consumat câte o halbă de bere pe zi prezentau un risc mai mic cu 31% de a suferi de afecţiuni ale inimii faţă de cei care nu au băut deloc bere.

Experţii vorbesc despre faptul că un anumit tip de bere este foarte indicat pentru îmbunătăţirea performanţei sexuale. Aceasta se prepară din ginseng, ginkgo biloba şi damiană, o plantă apreciată încă din vechime de către maiaşi, care o considerau drept un foarte bun afrodiziac.

 

Call Now Button