Home  /  Nutriţie   /  Calităţile ceaiului de soc
a

Calităţile ceaiului de soc

Socul este o plantă folosită de sute de ani pentru beneficiile sale terapeutice care se pot aplica unui mare număr de boli. Florile de soc se pot folosi pentru tratarea herpesului, inflamaţii ale căilor respiratorii şi calmarea iritaţiilor.

Printre beneficiile ceaiului de soc în cazul unor afecţiuni se numără: tratarea gripei, tratarea răcelii, a sinuzitelor şi stărilor febrile şi a problemelor căilor respiratorii superioare.

Socul reprezintă un remediu natural pentru combaterea obezităţii, ca urmare a proprietăţilor laxative şi diuretice.

Fructele de soc sunt foarte bune pentru afecţiunile reumatice şi în cazul artritei, iar florile sunt recomandate în tratarea bolilor degenerative. Mai mult, acestea au o acţiune importantă în combaterea cancerului şi a tumorilor benigne.

Trebuie spus ca persoanele care au probleme cu viermii intestinali pot folosi ceai de soc pentru combaterea acţiunii nocive a acestora.

Dacă vreţi să vă detoxifiaţi organismul şi să scăpaţi de excesul de apă, puteţi folosi cu încredere ceaiul de soc.

Pentru uz extern, trebuie să stiţi că frunzele şi scoarţa de soc se pot utiliza pentru a trata arsurile minore şi degerăturile, iar florile sunt recomandate pentru ochii inflamaţii, dar şi pentru pielea iritată.

 

Call Now Button