Home  /  Nutriţie   /  Sucul de grapefruit şi oţetul de mere te ajută să slăbeşti

Sucul de grapefruit şi oţetul de mere te ajută să slăbeşti

Toată lumea işi doreşte să arate bine indiferent de anotimp. Cei care au o greutate normală doresc sa şi-o păstreze iar cei care au câteva kilograme în plus doresc să slăbească. Problema cea mai mare este că, în ciuda dietelor pe care mulţi dintre noi le urmăm, rezultatele întârzie să apară sau sunt foarte lente.

Pentru ca efectele asteptate să se producă mai eficient, vă prezentăm un suc sănătos şi simplu de preparat:

Aveţi nevoie de două ingrediente:

-o cană cu suc de grapefruit proaspăt

-două linguri de oţet de mere

Amestecând aceste două ingrediente veţi obţine un suc delicios, extrem de sănătos şi ideal pentru dietă. În plus este plin de vitamina C şi te ajută să arzi repede grăsimile. Deşi pare banal, ingredientele acestui suc îl fac să fie un excelent aliat al organismului pentru sănătate şi slăbire.

Oţetul de mere este un incredibil detoxifiant şi un bun digestiv, stimulând metabolismul şi digestia. În plus, proprietăţile sale terapeutice te pot ţine departe de viroze, migrene sauinsomnie, stimulând imunitatea şi fiind un bun antibiotic natural.

Al doilea ingredient efecient al acestui duşman al kilogramelor este sucul de grapefruit extrem de bogat în vitamina C, fier şi caroten şi foarte sărac în calorii, având doar 42 de calorii la 100 de grame. De asemenea, este bogat în licopen, o substanţă care acţionează împotriva celulelor canceroase, fiind totodată şi un ajutor în reglarea nivelului de colesterol.

Dacă nu ştiai de această reţetă simplă şi sănătoasă, este timpul  să-l consumaţi înainte de fiecare masă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

Call Now Button