Home  /  Nutriţie   /  Lucruri mai puţin ştiute despre zahăr

Lucruri mai puţin ştiute despre zahăr

Din păcate, zaharul, pe cât este de dulce pe atât este de periculos, putând să facă ravagii în organismul uman. Zaharul distruge masa musculară şi acidifiază sângele într-un asemenea mod încât iţi trebuie doi litri de apă ca să speli aciditatea după două guri de suc acidulat dulce.
De asemenea mulţi dintre noi nu ştiam faptul că zahărul distruge celulele care te apără de cancer şi pe cele care te apăra de îmbătrânire.

De asemenea, studiile recente au arătat că zahărul consumat în mod constant te face să te trezeşti mai greu dimineaţa. Oamenii care nu consuma zahăr sunt cei care se pot trezi dimineaţa mult mai rapid, fără acel stres care te poate face să amâni alarma de câteva ori. Acest lucru se datorează stresului oxidativ.

Pe lângă toate acestea dacă mănâci zahăr în mod constant apare o veche şi bine cunoscută problema, îngrăşarea. Grăsimea se stochează imediat în corp, sub formă de pungi compacte. Acestea se sparg mai greu şi dau şi aspect de celulită.

Nu trebuie să uitaţi faptul că zahărul se poate înlocui cu mierea. Luaţi miere naturală, zaharisită şi nu pe cea care curge mereu fluid, indiferent dacă o aveţi de 3-4 luni. Mierea naturală se zahariseşte repede. Este primul semn că aveţi miere de origine naturală.

Call Now Button