Home  /  Nutriţie   /  Enzimele si amonoacizii au un rol esential pentru organismul nostru

Enzimele si amonoacizii au un rol esential pentru organismul nostru

Mâncarea raw este bogată în enzime, iar enzimele sunt aminoacizi. Aminoacizii sunt suportul proteinelor, iar 9 din cei 20 de aminoacizi pe care corpul uman nu îi poate produce sunt dobândite prin mâncarea pe care o consumăm.

Când mâncăm proteine, o facem pentru ca organismul nostru să obţină enzimele / aminoacizii necesari. Procesul prin care trece corpul nostru de când consumăm proteine până când sunt transformate în enzime şi aminoacizi consumă foarte multă energie.

Cea mai bună soluţie este să ştii cum să ajungi direct la sursa problemei de fiecare dată. Ce trebuie să ştii este faptul că atunci când încălzim mâncarea peste 37 de grade Celsius, temperatura omoară aproape toate enzimele şi aminoacizii. Singura metodă prin care ne putem bucura de acestea este prin consumul de preparate în stare naturală.

Atunci când avem nevoie de un aport proteic mai mare, ne gândim că trebuie să începem să consumăm mai multă carne. Carnea este hrană moartă! Aceasta nu ne ajută organismul, pentru că ea conţine toxine de care noi nu avem nevoie. Împreună cu proteina din carne vine şi excesul de grăsime şi complexul de carbohidraţi.

De aceea, este recomandat să înlocuieşti proteina din carne cu enzimele şi aminoacizii din fructele şi legumele proaspete, pentru a reuşi să te bucuri de o dietă echilibrată şi sănătoasă.

Call Now Button