Home  /  Nutriţie   /  Semne care ne arată că organismul are nevoie de o detoxifiere

Semne care ne arată că organismul are nevoie de o detoxifiere

O dietă nesănătoasă însoţită de lipsa de mişcare pot să dea peste cap eliminarea toxinelor din organism, astfel ficatul nu reuşeste să elimine toate toxinele din organism şi atunci apar problemele. Vă vom prezenta câteva semne care prevestesc nevoia organismului de o detoxifiere urgentă.

Nevoia repetată de a merge la toaletă

Nevoia de a merge des la toaletă, e semn clar că organismal tău este plin de toxine. Nu trebuie să te îngrijorezi prea tare pentru că asta te ajută să elimini toxinele. Această problemă poate fi rezolvată prin consumul de multe lichide și apelarea, dacă este necesar, la ceaiuri și probiotice care ajută la refacerea florei intestinale.

Respirație urât mirositoare

Respiraţia urât mirositoare este un alt semn ca organismul are nevoie de o detoxifiere. Mai exact, stomacul nu poate procesa toxinele și astfel te alegi cu o respirație urât mirositoare. Un remediu pentru această problemă este mestecarea pătrunjelului.

Depuneri de grăsime

Toxinele din sânge pot fi o cauză a acumulării kilogramelor în plus, dar şi dereglările hormonale și dieta nesănătoasă. Pentru a preveni apariția acestei probleme, ai grijă să ai o dietă bogată în legume și fructe, dar și să bei multă apă și să ai un stil de viață sănătos. Odihna și activitățile fizice trebuie să fie pe lista ta de priorități.

Iritabilitate la mirosuri

Dacă anumite parfumuri, fumul sau orice miros deosebit îți provoacă stare de greață, atunci ficatul tău are dificultăți în a elimina toxinele.

Call Now Button